"Het mooiste resultaat bekom je als je rekening houdt met de stijl van je woning , interactie creëert met de sfeer en kleuren in aanpalende ruimtes, én goed doseert! Integreer kleuren op harmonieuze wijze: door tinten te hergebruiken van vaste elementen, kun je eindeloos combineren met meubels en accessoires . Net dat maakt je interieur tijdloos !"

Schilderwerken

Wist u dat u met professioneel schilderwerk de look & feel van uw woning volledig kunt veranderen? We stellen eerst kwaliteit voorop.


Om tot het beste resultaat te komen, werken we stap voor stap tot alles afgewerkt is.


Neem gerust contact op voor een gepaste offerte.

Decoratieve Schilderwerken

Wij maken ons sterk in onze specialisatie van professionele decotechnieken. We hebben dan ook een opleiding in de verschillende decotechnieken gevolgd, maar natuurlijk aangevuld met dagelijkse ervaring.


Hierdoor kunnen we een mooie plaatsing garanderen van de door u gekozen techniek.


Neem contact op voor een gepaste offerte.

Stuctechnieken

Genoeg van dat happy gedoe. Ruimte voor gelaagde emoties in een gesofisticeerde omgeving met dramatische contrasten. Sfeervolle verweerde kleuren creëren plaats voor beleving van melancholie en bezinning.


Terug naar het ontstaan van natuur en cultuur om verbanden te vinden tussen het leven van toen en nu als inspiratie voor meer authenticiteit. Als oerkrachten inbeuken op natuurlijke elementen ontstaan deze verwassen en toch nog diepe kleuren.


Bij stucwerk smeren we een pleisterlaag op een bestaande wand of vloer die decoratief bewerkt wordt. Er zijn tal van mogelijkheden: wanden, vloeren, tafels, keukenbladen, tegels, … 


Stucwerk voor de badkamer?

Stuc is waterdicht vanaf 3 tot 4 millimeter en dus perfect bruikbaar voor een inloopdouche of voor andere vochtige ruimtes.


Dankzij de subtiele kleurnuances en de persoonlijke toets van handarbeid komt deze techniek volledig tot zijn recht in zowel strakke, eigentijdse interieurs als in landelijke.


We maken gebruik van onderstaande Stuctechnieken:

  • Limeshape : Artisan & Tuscan
  • Boss : Aqua Sensa & Maroc


Neem contact met ons op voor een gepaste offerte.


Kalktechnieken

Wanneer je kalkverf kiest voor je binnenmuren, zet je het authentieke karakter van je interieur in de schijnwerpers. De warme uitstraling en de zachte kleuren: door kalkverf waan je je in het zuiden.


Het zijn vooral de natuurlijke kleurschakeringen die het hem doen. Door verschillende technieken te combineren, geven we elke ruimte zijn eigen look mee.


Kalkverf creëert diepte en door de lichte kleuren lijken ruimtes groter. Afhankelijk van de natuurlijke lichtinval, baadt je kamer in een andere sfeer.


Bovendien is kalkverf, in tegenstelling tot synthetische verven, ook nog eens milieuvriendelijk en dus ook goed voor je muren. Breng je de verf rechtstreeks aan op een gepleisterde wand, dan blijven je muren ademen. Vocht kan dus verdampen en blijft niet op de wand staan.


Neem contact met ons op voor een gepaste offerte.

Behangen

Behangen is een kunst.


De uitstraling van je interieur wordt bepaald door de binnenmuren.

Behangpapier met een leuk motief of een geslaagde print, geeft elke ruimte een visuele meerwaarde.


Wij werken netjes, snel en met oog voor detail. Daarnaast geven we je ook graag kleur- en stijladvies. 


Wat denk je van fotobehang? Meer persoonlijk dan dit kan het bijna niet worden. Jij kiest zelf de gewenste foto, wij maken er behangpapier van voor in je gewenste kamer.


Schilderen en behangen kan je ook combineren. Wij geven je hierin dan ook graag verder advies.


Neem contact met ons op voor een gepaste offerte.